Привітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з Днем Захисників і Захисниць України

Прийміть щирі вітання від мене особисто та від усього депутатського корпусу Харківської обласної ради з Днем Захисників і Захисниць України!

Дуже знаково, що святкування Дня захисників і захисниць України, ми відзначаємо в день Покрови Пресвятої Богородиці. Цим символічним поєднанням ми підкреслюємо, що Богородиця завжди була покровителькою українського народу, а її молитва дарує силу та мужність тим, хто стоїть на захисті рідної землі.

Ваша служба є прикладом високого патріотизму та відданості, які надихають усіх українців. Ви надія та опора нашої нації. Кожен з вас, незалежно від того, де ви перебуваєте на передовій чи в тилу, робите свій внесок у спільну справу захисту Батьківщини.

Дякуємо всім, хто дотичний до захисту нашої держави, насамперед Збройним Силам України і всім, хто служить у лавах Національної гвардії, Державної прикордонної служби, Служби безпеки України та поліції. Ваше прагнення до миру, справедливості та гідності є основою для майбутнього нашої країни.

Сьогодні ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу свободу. Ваші подвиги завжди залишиться в наших серцях, і ми будемо передавати пам’ять про них наступним поколінням.

Нехай цей день стане для всіх нас символом єдності, сили та рішучості. Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, родинного тепла та підтримки близьких. Нехай ваша мужність та відвага завжди будуть з вами, а мир і спокій повернуться в нашу країну.

Зі святом вас, дорогі Захисники і Захисниці України! Слава Україні!