Відбулось засідання постійної комісії з питань науки, освіти та духовності

Депутати погодили всі питання порядку денного. Зокрема проєкт розпорядження «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт підвального приміщення (укриття) Комунального закладу “Харківський обласний палац дитячої та юнацької творчості”».

Проведення капітального ремонту підвального приміщення комунального закладу викликано потребою облаштування укриття для забезпечення діяльності Дитячого мультифункціонального центру від ЮНІСЕФ, що надає освітні послуги та психоемоційну допомогу дітям та їх сім’ям, в тому числі внутрішньо переміщеним родинам, які потерпають від наслідків російської військової агресії проти України. Орієнтовний строк завершення робіт 2025 рік.

Також погоджено проєкт рішення обласної ради «Про звіт тимчасової контрольної комісії про виконану роботу та внесення змін до рішення обласної ради від 21 травня 2024 року № 855-VIII “Про утворення тимчасової контрольної комісії Харківської обласної ради з питань дотримання прав дітей на освітні, медичні, соціальні та інші послуги в умовах воєнного стану на території Харківської області”».

В роботі засідання постійної комісії взяла участь заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба.