З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні відзнаками Харківської обласної ради нагороджені працівники туристичної галузі регіону

Під час урочистих заходів з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні нагороди вручила заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба. Грамотою нагороджено колектив обласного КЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму», завідувача кафедри світової політики, дипломатії та туристичного бізнесу ХНУ ім. В.Н.Каразіна Анатолія Парфіненко та керівника ініціативної групи «Сковорода Крок» Тетяну Магерко. 

«Я хочу привітати вас від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, від депутатського корпусу та від себе особисто з професійним святом.  Від початку повномасштабного вторгнення агресора ви змогли не просто не зупиняти свою роботу, а й відкривати нові горизонти. Попри всі складнощі Харківщина туристична існує. Ви розробляєте нові маршрути, в тому числі, онлайн формату,  і готуєтесь до насиченої роботи після нашої Перемоги. Не дивлячись на те, що багато наших історичних пам’яток зруйновані ворожими ударами, ми розуміємо, що все буде відновлено.  Велика вдячність вам за те, що наразі ви приймаєте участь  у міжнародних заходах, демонструючи нашим партнерам дивовижність регіону і його перспективи. Харківщину обов’язково відвідуватимуть туристи зі всього світу – ми всі над цим працюємо. Я бажаю вам сил та віри, творчого запалу та незламності», – сказала Валерія Дзюба. 

Також були нагороджені переможці обласного молодіжного конкурсу «Відкриваймо Харківщину» на кращу віртуальну екскурсію. Конкурс проводився за ініціативи  обласного комунального закладу «Харківський організаційно-методичний центр туризму» в партнерстві з обласною комунальною установою «Харківський обласний центр молоді». Конкурс проводився за трьома номінаціями: «Маршрут пам’яті», «Маршрути патріотичної тематики» та «Маршрути «Відпочиваємо на Харківщині після Перемоги».