Педагоги на науковці Харківщини отримали атестати доцента

Під час засідання вченої ради КЗ ХОР «Харківська гуманітарно-педагогічна академія» атестати доцента працівникам закладів освіти регіону вручив радник голови Харківської обласної ради, голова Наглядової ради академії Євгеній Грицьков.

«Для мене честь сьогодні вручити вам атестати доцента. Ви пройшли великий науковий шлях, щоб отримати це звання. Від імені голови Харківської обласної ради та депутатського корпусу я вітаю вас з новими досягненнями у науковій, навчальній, виховній та громадській діяльності. Ваші педагогічні надбання є великим вкладом у розвиток освіти Харківщини. Бажаю колективу академії миру, здоров’я, плідної роботи у підготовці висококваліфікованих педагогічних працівників для закладів освіти Харківщини. Спільними зусиллями ми обов’язково досягнемо перемоги і побудуємо гідне майбутнє для нашої України», – сказав Євгеній Грицьков.

Ректорка Харківської гуманітарно-педагогічної академії Галина Пономарьова під час засідання вченої ради висловила вдячність колективу академії та всім освітянам Харківщини за самовіддану працю в умовах війни.

На засіданні були розглянуті питання, що стосуються забезпечення якості освіти, адаптації здобувачів освіти першого року навчання, підготовки педагогічних працівників Харківського, Красноградського та Балаклійського педагогічних фахових коледжів до атестації в поточному навчальному році, роботи колективу з підтримки ментального здоров’я учасників освітнього процесу та мешканців Харківщини.