На Харківщині розпочала роботу платформа «Діалог влади та бізнесу»

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко та начальник ХОВА Олег Синєгубов зустрілись з харківськими підприємцями. 

Ключова тема обговорення – актуальні питання бронювання та збереження роботи установ і організацій області, які є критично важливими для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності регіону під час війни.

У ході  заходу представники бізнесу (долучилось більше 100 осіб) могли поставити питання представникам влади та податкової. 

«Глибоко переконана, що не можуть діяти  однакові умови для бізнесу Харківської та, наприклад, Львівського областей. Має бути  диференційований підхід, зважаючи на те тиловий це чи прифронтовий регіон, деокуповані території чи ті, які найбільше постраждали від російського ворога. Харківська обласна рада, обласна військова адміністрація лобіюють інтереси харківських підприємців на усіх рівнях влади. Ми працюємо в тандемі, задля того, щоб зберегти бізнес і дати йому розвиватися на скільки це можливо у сучасних реаліях», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Це перше засідання у Харкові в рамках дії платформи «Діалог влади та бізнесу», яку ініціював Президент України Володимир Зеленський. Головна мета – оперативно вирішувати нагальні питання підприємців. 

Загалом на Харківщині працює близько 160 тисяч підприємців.

Тетяна Єгорова-Луценко також повідомила, що наразі готується звернення до центральних органів влади щодо сприяння у вирішенні проблемних питань агробізнесу, який знаходиться на деокупованих   територіях.