Тетяна Єгорова-Луценко провела розширену апаратну нараду з заступниками та керівниками управлінь виконавчого апарату обласної ради

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко під час апаратної народи серед інших питань провела підготовку до чергової сесії Харківської обласної ради.
Більше 70 питань, які стосуються життєдіяльності Харківщини, розглянуть депутати під час пленарного засідання сесії вже 27 червня.

«Оптимізація комунальних підприємств Харківської обласної ради, кадрові питання, хід виконання обласних програм, питання порядку проведення обласних конкурсів, внесення змін до програм, які стосуються соціально-економічного розвитку, охорони здоров’я тощо. Також на сесії буду звітувати перед депутатами про свою діяльність, як голова обласної ради та про роботу обласної ради за ІІ півріччя 2022 року та за 2023 рік. Нам є чим пишатися. Від початку повномасштабного вторгнення росії, працювали гідно, часом під ракетними обстрілами та при блекауті, але ми вистояли. Дякую своїй команді за це», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Голова Харківської обласної ради також дала доручення відновити проведення міжнародного конкурсу «Дитятко».