Відбулось засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії взяла участь голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Загалом було розглянули 50 питань, які стосуються функціонування та ефективної роботи комунальних закладів, серед яких дитячі установи, навчальні заклади, лікарні та підприємства соціального спрямування тощо.

«Вдосконалюємо роботу комунальних підприємств Харківської обласної ради. Наш обов’язок сьогодні в умовах воєнного стану створити належні умови для роботи закладів, які забезпечують життєдіяльність регіону – жителі області мають отримувати необхідні послуги, а працівники комунальних установ мати стабільну заробітну платню та належні умови праці. Харківська обласна рада, як засновник цих підприємств веде постійну роботу щодо ефективності роботи в рамках діючого законодавства», зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.

Також голова обласної ради поінформувала депутатів про проєкт рішення «Про звіт голови Харківської обласної ради про свою діяльність та про роботу обласної ради за ІІ півріччя 2022 року та за 2023 рік».

«Харківська обласна рада у співпраці з обласною військовою адміністрацією протягом звітного часу, не дивлячись на виклики війни, не на день не зупиняли свою роботу. Результати нашої діяльності на сьогодні є одними з найефективнішими в Україні. Дякую кожному, хто залишається на Харківщині і працює заради спільної Перемоги», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

У роботі комісії також взяли участь начальники управлінь виконавчого апарату обласної ради та представники профільних департаментів обласної військової адміністрації.