Медичним працівникам області вручили Подяки від народного депутата Павла Сушка та відзнаки обласної ради

У святковій церемонії з нагоди Дня медичного працівника взяли участь Народний депутат Павло Сушко та депутат Харківської обласної ради Олег Каратуманов.

«У мене мама медик. Я знаю, що таке нічні чергування, я знаю, що таке не спати ночами. Я знаю, як медики Харківщини від початку повномасштабного вторгнення рятували людей, і я дякую, що ви залишилися в Харкові. Дійсно, від вас залежить життя людини, від того наскільки ви швидко будете реагувати, наскільки вчасно опинитесь біля хворого і надасте допомогу. І це ваш фронт роботи. Ми вам вам низько вклоняємося за вашу щоденну працю. Ви можете звертатися до нас, до парламентарів за допомогою», – зазначив Павло Сушко.

Голова постійної комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування Олег Каратуманов передав медикам вітання від голови обласної ради Тетяна Єгорової-Луценко.

«Хочу вам сказати слова великої подяки за те, що ви робите. З перших днів війни ви працюєте під обстрілами, під час тривог. Незважаючи на те, що є загроза вашому життю, ви надаєте допомогу всім хворим, нашим воїнам, дітям. І за це вам велика дяка, за вашу працю. Обласна рада завжди звертає увагу на всі ваші звернення. Ми разом опрацьовуємо всі питання, які виникають. І я хочу ще раз вам подякувати за вашу працю, і побажати міцного здоров’я», – сказав Олег Каратуманов.

Довідково. Відповідно до Указу Президента України “Про День медичних працівників” від 13 червня 2023 року № 327/2023, тепер це свято щорічно відзначатимуть 27 липня.