Для прифронтових громад Харківської області вийшов спецвипуск газети Слобідський край

За підтримки програми «Український фонд швидкого реагування» (URRF) 26 липня 2024 року вийшов спецвипуск газети «Слобідський край» для прифронтових громад Харківської області накладом 10000 примірників. Він буде і надалі виходити щомісячно впродовж наступних семи місяців.

Спеціальний безоплатний випуск газети «Слобідський край» містить важливі поради з особистої та інформаційної безпеки для цивільного населення, інформацію про надання гуманітарної допомоги, а також актуальні новини про край.

Це особливо важливо під час війни, коли друковані видання стають фактично єдиним джерелом інформації там, де мовлення не завжди буває стабільним або важко досяжні електронні інформаційні ресурси.

Довідково. «Слобідський край» – це україномовний регіональний медіабренд, до складу якого входить сучасний мультимедійний сайт і найстаріша газета Харківської області.
«Слобідський край» – медіа для різних поколінь і мешканців з усіх куточків регіону. Контент орієнтований на читачів Харківської області – міст, селищ та сіл.
Газету Слобідський край» було засновано в 1917 році.

За матеріалами: https://tinyurl.com/4wn9x4bj