На Харківщині попрощались з екскерівником СБУ (2014 – 2016) Олександром Пивоваром

У траурній церемонії взяли участь представники обласної та міської рад, ХОВА, правоохоронних органів, військових адміністрації та громад області, військові, народні депутати.

«Смерть – це найбільш болісне випробування в житті. Важко знайти потрібні слова підтримки, адже завжди важко прийняти втрату і вгамувати біль.
Сьогодні ми прощаємось з прекрасною людиною, професіоналом, вірним патріотом України Олександром Пивоваром. Харківська обласна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким у зв’язку з їх тяжкою та непоправною втратою», – висловила співчуття голова харківської обласної ради, президентка УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко.

Олександр Пивовар все життя прожив у Харкові, у 2014 – 2016 рр був керівником Управління Служби безпеки України в Харківській області, працював в органах державної безпеки з 1986 року, був радником генерального директора АТ «Українські енергетичні машини», Почесний громадянин Харківської області, генерал-майор, учасник АТО.

З початку повномасштабного вторгнення допомагав Збройним силам України та громадянам, займаючись волонтерською діяльністю.

Його життя обірвалось на 64 році після важкої та тривалої хвороби.