В рамках реформи шкільного харчування, ініційованої першою леді України Оленою Зеленською, Мінагрополітики спільно з EU4SaferFood, Держпродспоживслужбою та Командою реформи шкільного харчування продовжує проведення онлайн-заходів, присвячених впровадженню системи НАССР у закладах освіти та особливостям організації харчування в умовах воєнного часу.
До вебінару можуть долучитися керівники, засновники та працівники їдалень та харчоблоків у школах та дитячих садках. А також усіх, хто бере участь в організації харчування у закладах освіти.
Під час вебінару будуть обговорюватися особливості виконання вимог харчового законодавства для громадського харчування під час перебування в укриттях, а саме:
- Як організувати харчування під час перебування в укритті?
- Які харчові продукти та страви доцільно використовувати?
- Який спосіб організації харчування можливо впровадити в укритті?
- Як дотримуватися базових гігієнічних вимог під час приготування або підігріву їжі?
- Як забезпечити дотримання вимог до гігієни персоналу?
- Як забезпечити доступ до питної води?
- Як організувати поводження з відходами?
Вебінар проходитиме на платформі Zoom, посилання на зустріч буде надіслано після реєстрації.
За більш детальною інформацією переходьте за посиланням https://minagro.gov.ua/events/vebinar-osoblyvosti-orhanizatsii-kharchuvannia-v-ukryttiakh-roztashovanykh-u-zakladakh-osvity