Тетяна Єгорова-Луценко: Прийняття Українського науково-клінічного центру протезування та реабілітації у спільну власність громад Харківщини дозволить забезпечити послугами реабілітації та протезування пацієнтів зі всієї Східної частини України

Під час засідання позачергової ХХVI сесії обласної ради депутати затвердили рішення про прийняття у спільну власність громад Харківщини єдиного майнового комплексу державного некомерційного підприємства «Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації».

«Над цим питанням обласна рада, разом з міською радою та ХОВА працювали більше року. Не гаємо часу і вже працюємо над тим, щоб центр повноцінно функціонував. Послугами реабілітації та протезування, потреба в яких зараз колосальна, зможемо забезпечити пацієнтів не лише Харківського регіону, але й інших областей, фактично, зі всієї Східної частини України», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Нагадаємо, під час XIX сесії обласної ради, що відбулась 5 жовтня 2023 року, депутати надали згоду на прийняття єдиного (цілісного) майнового комплексу Державного некомерційного підприємства «Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації» у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області, а 20.02.2024 прийнято рішення про затвердження техніко-економічного обґрунтування забезпечення ефективного використання даного майнового комплексу.