День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня дуже важлива дата, її приурочено воєнним подіям на сході України, коли під час Іловайської операції у 2014 році українська армія зазнала найбільших втрат.
Під час цих трагічних подій російсько-української війни проявився масовий героїзм добровольців і військових, наших українських воїнів.

В цей день ми вкотре схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність.

Об’єднанні прагненням захистити рідну землю, українці з усіх регіонів стали на захист Батьківщини. Їхній подвиг є яскравим свідченням незламності українського духу та єдності нашого народу.

Сьогодні, коли на нашій землі триває війна, ми з особливою силою відчуваємо ціну свободи. Кожен день на передовій гинуть наші найкращі сини і дочки, віддаючи життя за те, щоб ми могли жити у вільній країні. Їхній подвиг – це наш щоденний біль і гордість водночас.

Ми маємо пам’ятати кожного нашого героя. Вони боронять не лише нашу землю, а й наші цінності, нашу віру в майбутнє.

У цей скорботний день ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблих захисників та захисниць. Нехай пам’ять про них вічно житиме в наших серцях.

Слава Україні!