З Днем знань!

Сьогоднішнє свято традиційно дає старт новому навчального року. Вже третій рік поспіль ми відзначаємо його в умовах повномасштабного вторгнення російських окупантів, але жодні випробування не зупинять нас на шляху до знань.

Величезна вдячність українським Захисникам і Захисницям, завдяки яким навіть під час війни діти мають змогу навчатися.

Здобувати знання та передавати їх іншим – це не лише наш обов’язок, а й внесок у спільну перемогу, це наша зброя у боротьбі за майбутнє України.

Пишаємося нашими вчителями, які навіть під час повітряних тривог, в укриттях продовжують виконувати свою роботу. Незважаючи на вибухи та небезпеку, вони знаходять у собі сили, мають необхідні вміння і безмежне прагнення навчати наших дітей та надавати їм такі важливі знання. Завдяки їхній праці зростає нове покоління українців.

Дорогі учні та студенти! Бажаємо вам успішного навчального року, нових знань, цікавих відкриттів і яскравих вражень. Нехай кожен день буде наповнений цікавими заняттями, дружніми спілкуваннями і новими досягненнями. Ми віримо в кожного з вас і впевнені, що ви зробите все можливе, щоб досягти своїх цілей. Нехай знання, які ви отримаєте, допоможуть вам реалізувати свої мрії та стати успішними людьми.

Шановні батьки! Ви – надійний тил для своїх дітей. Ваша підтримка і любов – найкращий стимул для навчання і розвитку. Бажаємо вам невичерпного терпіння, натхнення і мудрості у вихованні підростаючого покоління.

Бажаємо всім учасникам освітнього процесу якнайшвидшої перемоги, мирного неба, міцного здоров’я, невичерпної енергії та успіхів у всіх починаннях!