На посаду виконуючого обов’язки директора КП “Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» призначено Михайла Рудича

Під час засідання постійної комісії з питань розвитку інфраструктури, будівництва та шляхів депутати розглянули та погодили проєкт розпорядження голови обласної ради «Про виконання обов’язків директора КП “Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

«Директор зазначеного комунально підприємства мобілізований до лав ЗСУ, і фактично не виконує  посадові обов’язки. У зв’язку з чим управлінням підготовлений проєкт розпорядження  про покладання обов’язків директора КП “Харківський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» на Михайла Олександровича Рудича – заступника директора цього підприємства на строк до дня демобілізації керівника. Підставою для підготовки даного проєкту розпорядження  була заява безпосередньо Михайла Рудича»,  – поінформував  начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Андрій Гнатушок.