Начальника Куп’янського районного управління ГУ ДСНС України у Харківський області Вадима Кіяшко нагородять Знаком пошани «За заслуги перед Харківщиною»

Таке рішення затвердила постійна комісія з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування.

«До Харківської обласної ради звернулося керівництво ГУ ДСНС в Харківській області з клопотанням щодо відзначення з нагоди Дня рятівника України, що відзначається завтра, Вадима Кіяшка – за проявлену мужність, самовідданість, сумлінне виконання службових обов’язків. Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну, Вадим Кіяшко завжди знаходився на ввіреній йому території в Куп’янському районі. Проявляє мужність при виконанні службових обов’язків, керує процесом гасіння пожеж, які виникають внаслідок ворожих обстрілів, ризикує власним життям та неодноразово потрапляв під повторні ворожі обстріли», – поінформувала депутатів керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева.