Ще 84 жителя Харківщини отримали сертифікати про проходження курсу базової загальновійськової підготовки

В комунальній установі «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Харківської обласної ради базову загальновійськову підготовку пройшла чергова група слухачів із шести громад Харківщини.

Серед випускників центру багато жінок і дівчат. Більшість з них раніше ніколи не тримали в руках бойової зброї, але агресивна війна, яку розв’язала росія, змусила і їх освоювати військову справу: вивчати тактичну і вогневу підготовку, правила виживання і самодопомоги та інші предмети.

По закінченню навчання слухачі обласного центру підготовки населення отримали сертифікати і подяки за активну життєву позицію.

З початку цього року базову загальновійськову підготовку вже пройшли близько 400 жителів Харківської області. Наразі триває черговий набір слухачів у місті Харкові та в районах Харківської області. Курс базової загальновійськової підготовки розрахований на 3 місяці.
Детальніше про діяльність КУ «Обласний центр підготовки населення до національного спротиву» Харківської обласної ради можна дізнатися за посиланням: https://tinyurl.com/mujta5sa