На Харківщині привітали працівників фармацевтичної галузі з професійним святом

В урочистій церемонії, присвяченій відразу трьом знаковим подіям – 25-й річниці Дня фармацевтичного працівника, 103-й річниці від дня народження Національного фармацевтичного університету та посвяті в студенти, взяла участь заступниця голови обласної ради Валерія Дзюба.

Вона передала вітання від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутатів обласної ради.

«Фармацевтична галузь є опорою та основою сфери охорони здоров`я нашої держави. І кожному з вас велика вдячність за все, що ви робите на цьому дуже поважному і важкому шляху. Національний фармацевтичний університет – заклад, який зберіг колектив, який продовжує працювати, незважаючи на війну. Вдячність за це керівництву та колективу! Вітаю першокурсників, які обрали для навчання цей виш і фармацію – справою життя. Ви – майбутні вчені, майбутні фахівці. Ви – ті, хто будуть підійматися на цю сцену, отримувати нагороди і виголошувати урочисті промови. Вітаю кожного з цими трьома святами, які сьогодні чудово об’єдналися в єдиний потужний святковий захід. Бажаю усім нам найскорішої Перемоги, мирного і тихого українського неба. Я бажаю, щоб ваші ранки були добрими, щоб ваші вечори були затишними і в колі рідних людей. Зі святом! І Перемоги усім нам», – сказала заступниця голови обласної ради.

Під час заходу вона вручила працівникам Національного фармацевтичного університету цінні подарунки та відзнаки обласної ради.

Урочистий захід зібрав досвідчених фахівців фармації, першокурсників, представників місцевої влади та громадськості.