Тетяну Єгорову-Луценко обрано заступником голови Палати Регіонів Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України

Сьогодні голова Харківської обласної ради, президент УАРОР Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у засідання Палати регіонів Конгресу, на якому розглядались кадрові питання.

Нагадаємо, що попередній голова Палати Віктор Микита склав свої повноваження, у зв’язку з призначенням на посаду заступника керівника Офісу Президента України.

Сьогодні обрали нового керівника. Ним став очільник Львівської ОВА Максим Козицький. Заступником голови Палати Регіонів Конгресу обрано Тетяну Єгорову-Луценко. У голосуванні брали участь голови обласних рад та начальники військових адміністрацій України.

«Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України є консультативно-дорадчим органом, утвореним за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Голова Конгресу – Президент України. Саме він керує діяльністю, визначає напрямки роботи та головує на засіданнях.

Роботу Конгресу важко переоцінити, особливо зараз під час війни. Він об’єднує в собі всю повноту влади в Україні – взаємодіє з державними органами, органами місцевого самоврядування, всеукраїнськими асоціаціями та міжнародними організаціями, готує пропозиції для запровадження європейських стандартів у сфері місцевого самоврядування. Це одна велика команда, яка працює на Перемогу але роботи ще багацько», – відзначила Тетяна Єгорова-Луценко.