Відбулось засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства

Депутати погодили питання порядку денного. Зокрема проєкт рішення обласної ради «Про перейменування ДНП «Український науково-клінічний центр протезування та реабілітації», затвердження в новій редакції Статуту КНП ХОР «Центр протезування та реабілітації» та видів економічної діяльності (КВЕД).


«У спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області було прийнято зазначене державне підприємство. Пропонується перейменувати підприємство, у відповідності до закону України про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб, підприємців та громадських формувань, на комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради «Центр протезування та реабілітації». Затвердити в новій редакції статут, визначити види економічної діяльності, доручити голові обласної ради укласти контракт з директором центру Антоніною Салєєвою строком до кінця воєнного стану», – поінформував начальник управління з питань комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Андрій Гнатушок.

Також депутати погодили проєкти розпорядження голови обласної ради “Про надання згоди на проведення робіт за проєктом “Ремонт реставраційний частини приміщень пам’ятки архітектури місцевого значення “Офтальмологічний корпус” КНП ХОР “Обласна клінічна лікарня”. Вид робіт – Реставрація” та “Про надання згоди на проведення робіт за проєктом “Реконструкція в будівлі літ. “Е-1” приміщень 2 і 3 з встановленням твердопаливних котлів для резервного живлення КНП ХОР “Обласна дитяча інфекційна клінічна лікарня».


В роботі комісії в режимі онлайн взяла участь заступниця голови Харківської обласної ради Тетяна Біловол.