Напередодні Дня працівників освіти в Харківській гуманітарно-педагогічній академії відбулися святкові заходи

Від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та депутатського корпусу привітав з професійним святом колектив академії радник голови обласної ради Євгеній Грицьков.

«Хочу висловити щиру подяку за вашу самовіддану працю, за вашу вірність професії. Ви не тільки передаєте знання, але й виховуєте в молоді почуття патріотизму, громадянської відповідальності, любові до рідної землі. Особливо хочеться підкреслити роль освіти в умовах війни. Незважаючи на всі труднощі, ви продовжуєте навчати і виховувати молодь, зберігаючи неперервність освітнього процесу. Ваша праця сьогодні має особливе значення. Адже освіта – це не просто здобуття знань, це інструмент для відбудови нашої країни, для збереження нашої культури та ідентичності. Саме завдяки освіті ми зможемо подолати всі виклики сьогодення і побудувати нову, сильну Україну», – сказав Євгеній Грицьков.

Також він вручив відзнаки Харківської обласної ради працівникам академії за сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня працівників освіти.