Тетяна Єгорова-Луценко з робочим візитом у Брюсселі

Президент УАРОР, голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко приймає участь у Європейському тижні регіонів та міст і у 162 Пленарній сесії Європейського комітету регіонів.

«Європейський тиждень регіонів та міст – важлива подія для Європейської спільноти. Протягом тижня роботи – дискусії та обговорення про виклики, можливості та місцеві рішення, які вплинуть на подальший шлях Європи. Велика увага зосереджена і на Україні. Маємо власним прикладом показувати партнерам у Європі активну позицію всього українського народу щодо якнайшвидшого приєднання до ЄС», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Президент УАРОР, голова Харківської обласної ради братиме участь у дебатах на тему «20 років після розширення ЄС у 2004 році: засвоєні уроки та погляд у майбутнє» під час 162 Пленарної сесії Європейського комітету регіонів. Також доєднається до заходу, де обговорюватиметься тема «Посилення університетської співпраці заради солідарності з Україною» за участі Харківських вишів.

«Дякую президенту Європейського Комітету регіонів Вашку Алвесу Кардейро за потужну підтримку України. В своїй вітальній промові пан Кардейро зосередив увагу учасників сесії на тому, що підтримка ЄС наразі надзвичайно важлива для України, і вона триватиме стільки, скільки потрібно. Президент Європейського Комітету регіонів закликав партнерів допомогти Україні підготуватися до опалювального сезону, який може стати дуже важким для нас», – зазначила Тетяна Єгорова-Луценко.