Тетяна Єгорова-Луценко привітала випускників Харківської гуманітарно-педагогічної академії із завершенням навчання 

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь в урочистому заході та вручила випускникам дипломи.

«Святкова церемонія – у підвалі, але це все дрібниці. Головне, що навчання триває, навіть під звуки сирен та вибухів. Потужний науково-педагогічний потенціал, який вдалося зберегти, незважаючи на те, що вже який рік поспіль освіта у закладі надається онлайн. Вдячна, кожному, хто залишився, хто обрав для навчання Харківську академію. Пишаюсь тим, що і серед студентів, і серед викладачів є ті, котрі обрали службу у ЗСУ», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.

Дипломи отримали 383 магістри та 38 бакалаврів. Загалом за 103 роки академія випустила більше 90 тисяч фахівців, які зараз працюють не лише в Україні, але і за кордоном. 

«Не забуваємо і про те, що заклад із самого початку  війни першим відкрив двері для переселенців. У гуртожитку були створені належні умови, організовано харчування. Вдячна ректору Галині Пономарьовій за цей приклад людяності і патріотизму, за те, що так міцно тримає удар», – сказала Тетяна Єгорова-Луценко.