Відбулось засідання постійної комісії з питань спільної власності територіальних громад області

Депутати розглянили та погодили питання порядку денного серед яких погодження проєкту розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Пристосування до сучасного використання (реставрація) у частині влаштування вертикального транспорту та доступності пам’ятки архітектури місцевого значення «Офтальмологічний корпус». Мова йде про встановлення ліфту у цьому корпусі мед закладу. 

Крім цього, депутати погодили  проєкт розпорядження голови обласної ради «Про надання згоди на проведення робіт за проєктом «Реконструкція приймального відділення лікувального корпусу літ. ”Ч-9” Комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Обласна клінічна лікарня». Таким чином у лікарні панують провести роботи з влаштування прибудови приміщень для апарату МРТ. 

Також члени комісії розглянули кадрові питання та питання про погодження висновків суб’єктів оціночної діяльності про незалежну оцінку вартості майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що планується для передачі в оренду.

Засідання комісії пройшло в режимі онлайн.