Вебінари для ОМС

21 лютого о 15:00 відбудеться Відбудова

Як та навіщо органу місцевого самоврядування/військовій адміністрації під час війни формувати право вимоги про відшкодування майнової шкоди, завданої внаслідок російської агресії?

Чому та яким чином кожна територіальна громада України в особі органу місцевого самоврядування/військової адміністрації має право на статус потерпілого внаслідок міжнародного злочину російської агресії та на відшкодування майнової шкоди за рахунок майна рф та її пособників?

Що і чому відноситься до майнової шкоди, як її обґрунтувати та яким чином сформоване право майнової вимоги до агресора сприятиме відновленню територіальної громади та має стати обов’язковою складовою стратегії розвитку кожної територіальної громади України?

Реєстрація: https://atu.net.ua/…/yak-ta-navishcho-orhanu-mistsevoho…

23 лютого об 11:00 Відновлення

Зелена реконструкція України: надання технічної допомоги муніципалітетам щодо стандартів та технічних регламентів.

Взаємодія з муніципалітетами для вивчення та обговорення викликів і потреб, пов’язаних із зеленою реконструкцією, визначити шляхи розширення можливостей місцевої влади за допомогою спеціальної технічної підтримки.

UNIDO наддасть огляд роботи, яка наразі реалізується в країні, та підтримки, яка пропонується українським муніципалітетам на безоплатній основі. Ви матимете можливість виступити та надати свої пропозиції щодо того, як адаптувати нашу підтримку до ваших потреб.

Реєстрація: https://atu.net.ua/…/zelena-rekonstruktsiya-ukrayiny…

Більше інформації про заходи за посиланням https://atu.net.ua/vebinary…