Привітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з Днем Національної поліції України

Сьогодні Національна поліція України переживає випробування воєнним часом, гідно справляється з щоденними викликами, робить свій важливий і значущий внесок у захист Батьківщини від ворога.

За умов правового режиму воєнного стану працівники Національної поліції змушені вирішувати нові завдання, серед яких не тільки охорона правопорядку, а й організація безпеки під час евакуації жителів громад, перевезення культурно-історичних пам’яток регіону та країни задля збереження, попередження та протидія мародерству.

Особовий склад Національної пол в ції пліч-о-пліч зі Збройними Силами України дають відсіч ворогу безпосередньо на лінії фронту, оберігаючи мирне життя українців, успішно виконують усі завдання, які стоять перед ними, героїчно відстоюють суверенітет і незалежність української держави, протистоять агресору у бойових зіткненнях на кордонах, мережевому просторі та проводять боротьбу з колаборантами серед мирного населення. Ми бачимо, що реформа правоохоронної системи дає свої результати.

Усі мешканці регіону, депутати обласної ради та я особисто висловлюємо вам щиросердну вдячність за вашу сумлінну, плідну та цілодобову працю. Ви справжні герої! Бажаємо вам міцного здоров’я, повертатися додому після служби та скорішої Перемоги над ворогом!

Слава Україні! Слава Національній поліції України!