Обласні та районні заклади охорони здоров’я Харківщина отримали гуманітарний вантаж від французьких партнерів

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко працівники виконавчого апарату обласної ради передали обласним комунальним закладам охорони здоров’я регіону чергову партію гуманітарної допомоги.

Придбання, доставку та передачу гуманітарної допомоги організовано завдяки асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» (Aide médicale et caritative France-Ukraine) та ïï операційного директора Діані Дольс, разом з партнерами ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» та ТОВ «Санагро Україна»..

Лікарняні ліжка та матраци у кількості 30 штук, меблі отримав Обласний клінічний спеціалізований диспансер радіаційного захисту населення.

Десять апаратів ШВЛ (транспортних), ноші для швидкої допомоги отримав Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Нейростимулятор черезшкірний для ампутованих кінцівок TENS отримала Ізюмська центральна міська лікарня;

Реабілітаційне обладнання та столи, розчин для інфузії, стерилізатор, компресійні шкарпетки отримала Обласна клінічна травматологічна лікарня.

Нейростимулятор черезшкірний для ампутованих кінцівок TENS, глюкометри були передані до Лозівського територіального медичного об’єднання;

Ходунки та милиці отримала Обласна клінічна лікарня;

Медичні препарати та дезінфікуючі засоби отримали Чугуївська центральна лікарня та Лозівський центр первинної медико-санітарної допомоги.

Разом із сучасним високовартісним обладнанням медичні заклади отримали велику партію лікарських засобів та медикаментів, у тому числі препарат «Cacipliq 20», який використовується для покращення загоєння шкіри та виразок, посттравматичних ушкоджень.