Конкурс грантів для активісток і представниць жіночих/феміністичних організацій

Український Жіночий Фонд оголошує постійно діючий конкурс тревел грантів для активісток і представниць жіночих/феміністичних організацій в рамках Проєкту «Голос жінок і лідерство – Україна»

Мета конкурсу – забезпечення активної участі представниць жіночого/ феміністичного руху в національних та міжнародних заходах (конференціях, семінарах тощо) задля підвищення видимості руху, підтримки участі українських жінок у глобальному феміністичному русі, просування порядку денного жіночого/ феміністичного руху України.

Підтримка в межах тревел грантів може надаватись представницям жіночого/феміністичного руху, які послідовно діють в напрямку забезпечення прав жінок та ґендерної рівності в Україні.

Тревел гранти є індивідуальними, проте з метою кращої координації з рухом, ми запрошуємо подаватись до участі у конкурсі офіційно зареєстровані жіночі громадські організації з усіх регіонів України, які мають спрямованість (відповідно до статуту) на захист прав жінок та/або просування гендерної рівності, не пов’язані з державними установами та політичними партіями, та готові взяти на себе адміністрування гранту для своєї представниці, або активістки.

Сума гранту: до 3 000 канадських доларів (еквівалент в грн.).

Кінцевий термін подання пропозицій: не пізніше ніж за два тижні до запланованої поїздки. У разі, якщо заявка буде підтримана, але грантова угода до поїздки не буде підписана, вона може бути підписана після поїздки, із перерахуванням коштів грантеру в межах затвердженого бюджету.

Детальніше за посиланням