На Красноградщині відкрито Алею памʼяті загиблим захисникам України

Сьогодні під час робочої поїздки до Красноградської громади депутати Харківської обласної ради Олег Каратуманов та Армен Бакманян, заступник керуючого справами виконавчого апарату Харківської обласної ради Максим Колінько взяли участь у відкритті Алеї загиблим захисникам України.

У центрі міста розмістили 40 фотографій героїв, жителів Красноградської громади, які загинули, захищаючи незалежність та суверенітет нашої країни. Вшанувати памʼять загиблих воїнів прийшли їх рідні та близькі, жителі громади.

«Хочу висловити щирі співчуття від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко. Велика шана героям за їх подвиг, за те, що віддали найцінніше, що в них було, – життя – в імʼя свободи, в імʼя Перемоги. Дуже важко знайти слова підтримки для людей, які втратили своїх близьких. Будьте сильними. Країна вистоїть, Україна переможе. Герої не вмирають – вони назавжди залишаться у наших серцях та у нашій памʼяті. Слава Україні!», – сказав Максим Колінько.

Красноградский міський голова Світлана Кривенко також висловила співчуття родинам загиблих.

«Дізнаватись про такі тяжкі втрати дуже важко, а ще важче дізнаватись про втрати своїх земляків. Памʼятати про наших героїв – це наш обовʼязок. І я дуже вірю в те, що на цій Алеї більше не зʼявиться жодної нової фотографії загиблого. Слава нашим Героям», – сказала Світлана Кривенко.