Оголошено про чергову сесію Харківської обласної ради. Пленарне засідання – 28 липня 2023 року

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підписала розпорядження «Про скликання чергової XVІІІ сесії обласної ради VIII скликання»

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

14 липня 2023 року № 80

Про скликання чергової XVІІІ сесії

обласної ради VIII скликання

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради VIII скликання, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»:

1. Скликати чергову ХVІІІ сесію Харківської обласної ради VIII скликання в режимі відеоконференції.

2. Провести пленарне засідання чергової сесії 28 липня 2023 року.

3. У разі настання виняткових випадків, залишаю за собою право змінити дату та час проведення пленарного засідання чергової ХVІІІ сесії обласної ради.

4. Винести на чергову XVІІІ сесію обласної ради VІІІ скликання такі питання:

4.1. Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКИЙ ХУДОЖНІЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.2. Про внесення змін до видів економічної діяльності КВЕД КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ІЗЮМСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.3. Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «БОГОДУХІВСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.4. Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «КУП’ЯНСЬКИЙ МЕДИЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ІМ. МАРІЇ ШКАРЛЕТОВОЇ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.5. Про внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД) КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я «ХАРКІВСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ФАХОВИЙ МЕДИЧНИЙ КОЛЕДЖ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.6. Про спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

4.7. Про надання дозволів на списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

4.8. Про призначення Мовчан Вікторії Петрівни на посаду директора ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЗНАХІДКА».

4.9. Про затвердження в новій редакції Статуту ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЗНАХІДКА».

4.10. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР № 7”.

4.11. Про погодження Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність із Порядком поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по Філії «Жовтневе лісове господарство» ДП «Ліси України» Харківської області.

4.12. Про погодження Клопотання щодо приведення існуючого поділу лісів у відповідність із Порядком поділу лісів на категорії та виділення особливо захисних лісових ділянок по державному підприємству «Вовчанське лісове господарство» Харківської області.

4.13. Про внесення змін до додатку 7 до рішення обласної ради від 11 грудня 2020 року № 5-VIII «Про утворення та обрання постійних комісій обласної ради» (зі змінами).

4.14. Про припинення повноважень членів поліцейських комісій.

4.15. Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України.

4.16. Про клопотання щодо нагородження Почесною грамотою та Грамотою Верховної Ради України.

4.17. Про депутатські запити.

4.18. Різне.

5. Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутатів обласної ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної ради Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО