Вітання голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з Днем медичного працівника

Вітаю шановних працівників медичної сфери Харківщини з професійним святом. Наші янголи-охоронці – безмежно вдячна кожному з вас, що залишились у Харкові, що не похитнулися перед ворожими обстрілами. Від першого дня війни ви не покинули свою роботу, а продовжили виконувати професійний обов’язок і допомагати жителям Харківщини.

Ваша праця є прикладом мужності та вірності покликанню: адже працювати на грані можливого, рятуючи постраждалих від жорстоких ворожих атак, за умов бойових дій, це справжній героїзм. Низький уклін вам за ваші щоденні подвиги.

Зі свого боку можу запевнити, що розвиток медичної сфери регіону є одним з пріоритетів в діяльності обласної ради. На це спрямовані як обласні програми, так і робота в напрямку налагодження міжнародної співпраці. А завдяки вашому героїзму, від якого в захваті наші міжнародні партнери, відповідальності та високому професіоналізму у нас є можливість залучати значну підтримку благодійних фондів з різних країн світу.

Бажаю усім вам здоров’я, можливості частіше бачити свої родини, бажання працювати й надалі у нашому регіоні, миру та скорішої Перемоги!

Слава Україні!

Голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко