Оголошується набір на нову хвилю з мінної безпеки

Програма підвищення кваліфікації «Учительству про мінну небезпеку: навчитися та навчити інших поводитися безпечно» складається з 2 вебінарів (22 та 23 серпня), що наповнені корисними матеріалами та порадами.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScw1jRikKZ…/viewform…

ПРО ПРОГРАМУ

Програма навчання розроблена згідно з міжнародним стандартом IMAS 12.10 та у співпраці з міжнародною гуманітарною організацією з розмінування HALO Trust, адаптована для контексту України у 2022 році, складається з двох модулів по 90 хвилин кожний.

Перший модуль присвячений Вашій власній безпеці та необхідній базі знань для дорослої людини.

Другий модуль розрахований на освітян, які працюють з дітьми й учнівством різного віку та надає базові інструменти й підходи до навчання дітей безпечній поведінці на територіях, забруднених вибухонебезпечними залишками війни.

Програма також буде корисною для батьківства та всіх охочих покращити свої знання про мінну безпеку.

Реєстрація у цій формі дає Вам право участі в обох модулях навчання, але НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ отримання документа про підвищення кваліфікації.

ПРО ОТРИМАННЯ СЕРТИФІКАТА ПРО ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

Для отримання безкоштовного сертифіката про підвищення кваліфікації педагогічних працівників, необхідно також ОБОВʼЯЗКОВО подати заявку на проходження даної програми підвищення кваліфікації на платформі «EdWay» за покликанням: https://edway.in.ua/uk/mpk/697/detail/ до 21 серпня.

Програма підвищення кваліфікації відповідає всім вимогам МОН і засвідчується відповідним сертифікатом.

РОЗКЛАД

Вебінар 1 — 22 серпня (вівторок) з 17:00 до 18:30.

Вебінар 2 — 23 серпня (середа) о 17:00 до 18:30.

Реєстрація триває до 19 серпня 2023 року. Кількість учасників і учасниць необмежена.

У реєстраційній формі вкажіть, будь ласка, ту пошту, яку регулярно перевіряєте. Так Ви не пропустите навчання та матимете всі потрібні матеріали для перегляду у вільний час.

Проєкт реалізується за підтримки Save the Children International в Україні, Education Cannot Wait #ECW та The HALO Trust.