Тетяна Єгорова-Луценко: Молодіжна політика на Харківщині розвивається попри війну

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко взяла участь у відкритті форуму «Молодь і влада».

Разом з народним депутатом України Євгеном Пивоваровим та начальником Управління молоді та спорту ХОВА Костянтином Ананченком привітали учасників з минулим святом – Днем молоді і побажали плідної роботи під час форуму.

«Мені дуже приємно бути присутньою на цьому заході, який обʼєднав стількох молодих людей на одному майданчику. Це надзвичайно важливо у цей складний час. І це ще одне свідчення того, що Харківщина живе і розвивається, – сказала очільниця обласної ради. – Надзвичайно пишаюся кожним з вас, вашою активною життєвою позицією і за те, що рухаєте нашу країну до Перемоги. Знайте, що влада вас чує, і на нашу підтримку можете завжди розраховувати».

Форум обʼєднав близько 50 учасників з усієї Харківської області: лідери громадських організацій, волонтери, депутати. Панельна дискусія після церемонії відкриття була присвячена питанню взаємодії молоді та влади. До обговорення також долучились Державний секретар Кабінету Міністрів України Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України Владислав Яцук.

Ще впродовж двох днів учасники форуму навчатимуться навичкам самооборони, написанню проєктів і грантів та ін.

«Вдячна організаторам за цей чудовий майданчик для розвитку молодіжної політики і можливість відчути себе студенткою», – сказала очільниця обласної ради.