Тетяна Єгорова-Луценко: Незламний Харків ніколи не поступиться ворогу

Голова Харківської обласної ради разом з Харківським міським головою Ігорем Тереховим, начальником ХОВА Олегом Синєгубовим привітали жителів міста з Днем Харкова. Також у святковому заході взяли участь військові, представники правоохоронного та силового блоків, громадськості, духовенства.

«Незламний Харків ніколи не поступиться ворогу. Попри всі виклики долі, жителі міста та області роблять все можливе задля нашої Перемоги, – сказала Тетяна Єгорова-Луценко. – Наше місто займає особливе місце на карті України, студентський, промисловий, освітній центр, який є надійним партнером для європейських регіонів та ефективним майданчиком у реалізації спільних проєктів. Я впевнена, що так буде і надалі».

Голова Харківської обласної ради передала Знак пошани Харківської обласної ради «За заслуги перед Харківщиною» Харківському міському голові Ігорю Терехову.

«Харків – це перш за все славетне місто-герой. Поранене, в рубцях, але наше українське нескорене місто. Ми ніколи не будемо стояти перед ворогом на колінах, але низько схиляємо голову перед нашими воїнами», – сказав Ігор Терехов.