Тетяна Єгорова-Луценко вручила лозівчанам відзнаки обласної ради

Нагородження відбулось під час робочої поїздки голови Харківської обласної ради та було присвячено Дню Незалежності України. В урочистому заході взяли участь Лозівський міський голова Сергій Зеленський, голова Лозівської РДА Володимир Ромах.

«Дуже приємно сьогодні, в День Незалежності, приїхати на мою рідну Лозівщину. У час, коли потрібно було швидко приймати рішення, щоб зупинити ворога, громада оперативно обʼєднала зусилля військових, представників місцевого самоврядування, місцевих жителів, усіх. Сьогодні за це подяка і місцевій владі, і військовим. Ми розуміємо, що живемо в більш-менш спокійній обстановці завдяки тим, хто кожного дня захищає нашу землю і доводить, що Україна сильна, славна, незалежна і буде такою завжди. Слава Україні», – зазначила голова обласної ради.

Тетяна Єгорова-Луценко вручила лозівчанам почесні відзнаки Харківської обласної ради «Слобожанська слава», цінні подарунки, грамоти та подяки.

«Сьогодні держава святкує День Незалежності України в умовах повномасштабного вторгнення, ллється кров наших воїнів, але ми впевнені в тому, що переможемо. Сьогодні відзначаємо тих, хто максимум віддавав і віддає для перемоги. Дякуємо також всім, хто нам допомагав, – обласній раді, обласній військовій адміністрації, районній раді, депутатам, місцевим жителям. Наше завдання зараз – працювати в тилу не тільки задля добробуту наших людей, але й для військових, які захищають український народ і Україну», – сказав Сергій Зеленський.