Медики Харківщини отримали нагороди обласної ради

У Центрі медичної допомоги та медицини катастроф відбулися урочистості до Дня Незалежності України, в яких взяла участь заступниця голови Харківської обласної ради Валерія Дзюба.

«Дорогі друзі, від імені голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, депутатів обласної ради та від себе особисто вітаю вас зі святами. Дозвольте подякувати вам за те, що маю честь бути присутньою на цьому заході. Дорогі працівники медичної сфери, ваш вклад у боротьбу за незалежність нашої країни – є безцінним та вагомим для всього регіону. Ви 24/7 несете свою місію – рятуєте людські життя. Вклоняюся кожному, хто робить все можливе для того, щоб наше місто, область та країна жили, працювали та розвивалися. Щира вдячність кожному з вас. Зі святом!», – сказала заступниця голови обласної ради.

Валерія Дзюба вручила працівникам медичного закладу нагороди обласної ради.

Окрім цього, вона висловила подяку голови Харківської обласної ради колективу ТОВ «ОЛІМП-2021» за надання на безоплатній основі приміщення для розташування гуманітарної допомоги, організацію розвантажувально-навантажувальних робіт і зберігання товарів для лікарень і дитячих будинків Харківської області.