У Харкові урочисто підняли Державний прапор України

Сьогодні, 23 серпня, Україна відзначає День Державного прапора. Урочиста церемонія підняття прапора відбулась в Харкові за участі голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, харківського міського голови Ігоря Терехова, військових, представників силового та правоохоронного блоку, громадськості.

«Сьогодні ми святкуємо два важливих для кожного харків’янина свята – День міста-героя Харкова та День Державного Прапора України. У такі дні особливо яскраво розуміємо, що ніколи і нікому не поступимося своєю землею попри обстріли, ракетні удари, терористичні атаки. Безмірна вдячність і слава воїнам, які зараз боронять нашу державність, суверенітет і незалежність України! Боронять заради того, щоб у кожному куточку України майорів синьо-жовтий стяг, як символ незламності країни, національної єдності, честі та гідності!», – зазначила голова обласної ради.

У Харкові прапор здійняли на Флагшток, висота якого складає 102 метри. Цей флагшток встановили у 2021 році до 30-річчя Незалежності України. Побачити державний прапор можна майже з усіх куточків міста.