Конкурс для територіальних громад Запорізької, Харківської та Донецької областей на створення освітніх хабів

Благодійна організація Благодійний фонд «Посмішка ЮА» оголошує конкурс на створення 6 (шести) освітніх хабів в громадах Запорізької області, 6 (шести) освітніх хабів в громадах Харківської області та 2 (двох) освітніх хабів в громадах Донецької області в рамках реалізації проєкту «Багатосекторальна підтримка людей, які постраждали від бойових дій у південних та східних регіонах України».

Цільова аудиторія – діти Запорізької, Харківської та Донецької областей та внутрішньо переміщені особи, які проживають в громадах цих областей та не мають доступу до обладнання, за допомогою якого можна отримувати онлайн – освіту.

Створення освітнього хабу передбачає облаштування безпечного місця, направленого на подолання цифрового розриву; створення простору, де діти зможуть отримати доступ до освіти, з додатковими заходами, уроками, гуртками, майстер-класами тощо. Передбачається оснащення освітніх кімнат, де будуть мати змогу отримати доступ до формального та неформального навчання.

У таких комп’ютерних класах діти зможуть продовжити шкільне навчання онлайн. Буде запрошено навчений викладацький склад для полегшення навчання.

Кімнати будуть обладнані для комфортного перебування відвідувачів простору, та укомплектовані необхідним обладнанням для онлайн-навчання, а саме ноутбуками, мишками, роутерами для інтернету, навушниками, принтерами, канцелярією.

Детально про конкурс та умови подання за посиланнями https://www.gurt.org.ua/news/grants/90076/

https://www.prostir.ua/…