Працівники аерокосмічного університету відзначені обласними нагородами

У Національному аерокосмічному університеті імені М.Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут” (ХАІ) відбулись урочистості до Дня Незалежності України, в яких взяли участь працівники виконавчого апарату обласної ради.

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко заступник керуючого справами виконавчого апарату обласної ради Максим Колінько привітав працівників аерокосмічного університету з державними святами.

«Дякуємо вам за те, що ви не припинили своєї роботи з початком агресії рф, ви не зупинили навчальний процес, наукову діяльність, відбудовуєте будівлі університету, уражені ворожими обстрілами, та продовжуєте працювати. Бажаємо вам здоров’я, мирного неба та швидкої Перемоги!», – сказав Максим Колінько.

Він вручив працівникам аерокосмічного університету грамоти та подяки Харківської обласної ради – за багаторічну працю, вагомий внесок у розвиток матеріально-технічної та науково-освітньої бази університету та з нагоди Дня Незалежності України.

Окрім цього, заступник керуючого справами поспілкувався з в.о. проректора Андрієм Гуменним щодо організації навчального процесу у 2023-2024 роках, оглянув приміщення для навчання студентів, а також відбудовані приміщення закладу.