2023 року Харківську гуманітарно-педагогічну академію та її структурні підрозділи закінчили 889 здобувачів освіти

Радник голови Харківської обласної ради та голова Наглядової ради навчального закладу Євгеній Грицьков взяв участь у засіданні вченої ради.

«За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко вітаю усіх присутніх з початком нового навчального року. Колектив академії не тільки гідно тримається в умовах військового часу, але і знаходить можливість для розробки пріоритетних напрямів розвитку у освітній, науковій, науково-дослідницькій діяльності. Вам вдалося вирішити непросту задачу організації навчального процесу під час війни. Маю вас запевнити, що Харківська обласна рада буде і надалі підтримувати наші комунальні освітні заклади», – сказав Євгеній Грицьков.

Як зазначила ректорка академії Галина Пономарьова, академія намагається тримати лідерські позиції у забезпеченні

ефективної та якісної професійної підготовки педагогічних працівників для закладів освіти, соціальних установ й служб, організацій та підприємств Харківської області та України.

Довідково. 2023 року академію та її структурні підрозділи: Харківський, Красноградський і Балаклійський педагогічні фахові коледжі закінчили 889 здобувачів освіти. 145 випускників отримали диплом із відзнакою, що становить 16% від загальної кількості. У червні академію та структурні підрозділи закінчили 576 здобувачів освіти, із яких 66 – отримали дипломи з відзнакою. Дипломи бакалавра в академії отримали 332 випускники денної форми здобуття освіти. У структурних підрозділах дипломи отримали 244 здобувачі освіти. За 103 роки у закладі підготовлено понад 90 тисяч висококваліфікованих фахівців для закладів освіти та культури різних рівнів, для соціальних служб, освітніх установ, органів та відділів управлінь усіх рівнів області й України.