На Харківщині планують відкрити Центр патріотичного виховання молоді

Керуюча справами виконавчого апарату обласної ради Оксана Малишева разом із радником голови обласної ради Євгенієм Грицьком провели зустріч із депутатом Роганської селищної ради Максимом Безверхим, керівником Харківського обласного центру молоді Юрієм Трачуком та представниками Управління у справах молоді та спорту ХОВА.

Присутні обговорили варіанти створення та можливості забезпечення діяльності Центру патріотичного виховання молоді на базі Комунальної установи «Харківського обласного центру молоді», про що з ініціативою звернувся до голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко Максим Безверхий. Він окреслив перспективи та можливості створення центру на території Роганської територіальної громади.

«Голова обласної ради та Харківська обласна рада завжди підтримує молодь та налаштована на розвиток молодіжної політики національно-патріотичного виховання. Ми завжди відкриті до діалогу та готові співпрацювати та допомагати молоді для їх розвитку та користі нашої країни», – сказала керуюча справами.

Учасники наради відзначили важливість та актуальність подальшої роботи щодо посилення національно-патріотичного виховання молоді, залучення молоді до процесів місцевого самоврядування, державотворення, підтримки активної позиції в суспільстві, а також ініціативу щодо створення Центру патріотичного виховання молоді.

Разом із цим, вирішили зустрітися на наступному тижні та розглянути докладну презентацію проєкту створення центру із його структурою, фондом фінансування та програмами діяльності на базі КУ «Харківський обласний центр молоді».