Оголошено про чергову сесію Харківської обласної ради. Пленарне засідання – 15 вересня 2023 року

Голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко підписала розпорядження «Про скликання чергової XIX сесії обласної ради VIII скликання».

ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Харківської обласної ради VIII скликання, враховуючи Указ Президента України від 24 лютого 2022 року No 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні»:

1. Скликати чергову XIX сесію Харківської обласної ради VIII скликання в режимі відеоконференції.

2. Провести пленарне засідання чергової сесії 15 вересня 2023 року o 10.00.

3.У разі настання виняткових випадків, залишаю за собою право змінити дату і час проведення пленарного засідання чергової XIX сесії обласної ради.

4. Винести

на чергову XIX сесію обласної ради VIII скликання такі питання:

4.1. Про затвердження регіональної соціальної Програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

4.2. Про затвердження комплексної Програми підтримки внутрішньо переміщених осіб в Харківській області на 2023-2027 роки.

4.3. Про внесення змін до регіональної комплексної програми інвестування в житлове будівництво у Харківській області «Власний дім» на 2023-2027 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 14 лютого 2023 року No 528-VIII.

4.4. Про хід виконання у 2023 році Програми розвитку культури, туризму таохорони нерухомої культурної спадщини Харківської області на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 06 грудня 2018 року No 822-VII (зі змінами).

4.5. Про хід виконання регіональної цільової Програми розвитку цивільного захисту Харківської області на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 24 грудня 2020 року No 8-VIII (зі змінами)

4.6. Про внесення змін до рішення обласної ради від 15 серпня 2019 року Ne 1068-VII та до Порядку, затвердженого зазначеним рішенням.

4.7. Про призначення Борисова Олексія Миколайовича на посаду директора КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЧУГУЇВСЬКА МІСЬКА ДРУКАРНЯ» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.8. Про звільнення Хованової Олени Анатоліївни з посади директора КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА» ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ.

4.9. Про внесення змін до персонального складу комісії з припинення ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ЮНАЦТВА» шляхом приєднання до ОБЛАСНОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «ХАРКІВСЬКА ОБЛАСНА Б І БЛІОТЕК А ДЛЯ ДІТЕЙ», затвердженого рішенням обласної ради від 14 лютого 2023 року No 522-VIII.

4.10. Про внесення змін до Переліку обʼєктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду без проведення аукціону (перелік другого типу), затвердженого рішенням обласної ради від 1 березня 2021 року No 125-VIII «Про затвердження переліків обʼєктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають передачі в оренду» (зі змінами).

4.11. Про намір передачі в оренду територіальних громад сіл, селищ, міст області.

обʼєкта спільної власності

4.12. Про надання дозволів на списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області.

4.13. Про внесення змін до додатку 1 до Положення про порядок списання майна, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, затвердженого рішенням обласної р а д и від 27 лютого 2020 року N° 1225- VI (зі змінами).

4.14. Про внесення змін до додатку 1 «Перелік субʼєктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» до рішення

обласної ради від 03 квітня 2007 року No 219-V (зі змінами).

4.15.Про погодження

пропозицій Адміністрації Державної прикордонної служби України щодо передачі обʼєктів зі спільної власності

територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області у державну власність.

4.16. Про надання згоди на прийняття єдиного (цілісного) майнового комплексу ДЕРЖАВНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-КЛІНІЧНИЙ ЦЕНТР ПРОТЕЗУВАННЯ ТА

РЕАБІЛІТАЦІЇ» з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селиш, міст Харківської області.

4.17.Про н а д а н н я згоди на проведення робіт за проєктом «Капітальний ремонт частини пʼятого поверху головного корпусу КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ІНФЕКЦІЙНА ЛІКАРНЯ» по пр. Героїв Сталінграду, 160 в м. Харкові, з влаштуванням відділення інтенсивної терапі».

4.18. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ КЛІНІЧНИЙ ПРОТИТУБЕРКУЛЬОЗНИЙ ДИСПАНСЕР

No 7».

4.19. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНА ДИТЯЧА ІНФЕКЦІЙНА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ».

4.20. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ОНКОЛОГІЇ».

4.21.Про затвердження в новій редакції Положення про КОМУНАЛЬНУ УСТАНОВУ ОСКІЛЬСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ

ІНТЕРНАТ та юридичної адреси.

4.22. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ОБЛАСНИЙ ШКІРНО-ВЕНЕРОЛОГІЧНИЙ ДИСПАНСЕР N° 2».

4.23. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

«ОБЛАСНА КЛІНІЧНА ПСИХІАТРИЧНА ЛІКАРНЯ N° 3».

4.24. Про затвердження в новій редакції Статуту КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ «ЦЕНТР СЛУЖБИ КРОВІ» та внесення змін до видів економічної діяльності (КВЕД).

4.25. Про перейменування села Першотравневе Печенізької селищної територіальної громади Чугуївського району Харківської області.

4.26. Про клопотання щодо присудження щорічної Премії Верховної Ради України.

4.27. Про депутатські запити.

4.28. Різне.

5 Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутаті обласної ради.

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

Голова обласної ради

Тетяна ЄГОРОВА-ЛУЦЕНКО