Працівники Харківського національного університету Мистецтв ім. Котляревського отримали відзнаки та цінні подарунки від Харківської обласної ради

Під час засідання вченої ради університету начальник управління з питань діяльності виконавчого апарату та роботи з персоналом Харківської обласної ради Володимир Ігнатьєв від імені депутатського корпусу та голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко привітав колектив та вручив нагороди.

Ректорка Національного університету мистецтв Наталія Говорухіна отримала найвищу відзнаку обласної ради «Слобожанська слава» за плідну та сумлінну працю під час військового стану.

В своїй промові Володимир Ігнатьєв подякував педагогам та працівникам університету за стійкість у роботі під час війни.

«Я радий бачити в залі людей, які не побоялися війни і продовжили працювати та навчати студентів. На жаль, університет зазнав руйнувань внаслідок російської агресії. Ми зробимо все можливе в рамках наших повноважень, щоб допомогти вам», – зазначив Володимир Ігнатьєв.

За час війни будівля Харківського національного університету Мистецтв ім. Котляревського неодноразово отримувала пошкодження.

Не дивлячись на всі виклики долі, колектив університету провів вже другу вступну компанію поспіль в умовах війни. Так, ректорка вишу повідомила, що цьогорічним набором першокурсників заклад може пишатися.