Євгеній Грицьков передав відзнаки обласної ради викладачам ХНУМГ ім. О.М. Бекетова

Радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков взяв участь у засіданні вченої ради Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетовата зібранні трудовго колективу вишу.

«Від імені голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко хотів би передати слова вдячності за вашу роботу, за те, що не полишили університет та залишились на своїх робочих місцях. Попри війну, всі руйнування, пошкодження виш продовжує свою роботу. Ми стаємо ще сильнішими та об’єднуємося заради нашого спільного майбутнього та найскорішої Перемоги», – сказав Євгеній Грицьков.

Він передав викладачам університету відзнаки обласної ради та разом з колективом закладу обговорив нагальні питання пов’язані з початком навчального року.

«Завжди з великим задоволення знаходжусь у стінах цього вишу, адже з ним пов’язаний важливий відрізок мого життя, кар’єрного зростання і плідної роботи. З гордістю можу сказати, що завдячуючи науковій діяльності саме у ХНУМГ ім. О.М. Бекетова, я маю ступінь ступінь доктора наук та звання професора», – поділився Євгеній Грицьков.