Звернення голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко з нагоди визволення м. Куп’янськ та м. Ізюм від російської окупації

Масштаби горя, що довелося пережити за місяці окупації, не можна зрівняти ні з чим, не можна забути, виправдати, пробачити. Знищення інфраструктури та катування мирного населення, створення штучного дефіциту продуктів харчування, нав’язування російської пропаганди, розкрадання українського майна колаборантами та російськими військовими. Завдяки героям ЗСУ громади нарешті звільненні від жорстоких окупантів. Але, на жаль, ворог продовжує обстрілювати наші населені пункти, ведучи підступну і жорстоку боротьбу з цивілізованим світом, який зараз уособлює наша держава і весь український народ.

Дякуючи ЗСУ ми тримаємось і триматимемось стільки, скільки буде необхідно. Дякуючи українським військовим ми зараз з вами маємо змогу планувати відновлення територій після загарбників і планувати розвиток. Так, нам дуже багато доведеться зробити, щоб повернути довоєнне життя в громади, але ми цей шлях уже почали і доведемо справу до кінця.

Там, де російський ворог знищує, ми будуємо, там, де спотворює реальність, ми показуємо правду. Між нами прірва, завжди була, є і буде.

Слава Україні! Переможемо!