Харківські рятувальники отримали відзнаки обласної ради

За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко радник голови облради Євгеній Грицьков взяв участь в урочистостях з нагоди святкування Дня Рятівника.

На заході були присутні начальник ХОВА Олег Синєгубов, народний депутат України Павло Сушко, заступник Харківського міського голови Євгеній Водовозов, т.в.о. начальника Головного управління ДСНС України в Харківській області Артем Астахов, офіцери, працівники та ветерани ДСНС.

Євгеній Грицьков вручив відзнаки обласної ради співробітникам ГУ ДСНС України в Харківській області і подякував за героїчне виконання службових обовʼязків, цілодобову нелегку працю з ліквідації наслідків російської агресії.

«Хочу сказати, що рятівники та рятівниці завжди прибувають на допомогу до тих, хто її потребує, не витрачаючи жодної хвилини. Ризикуючи власним життям, ставлячи безпеку кожного жителя області на перше місце. Свої завдання ви виконуєте під обстрілами ворога, у складних умовах. Але завжди докладаєте максимум зусиль, і ми всі бачимо результати вашої роботи. За дорученням голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, від усього депутатського корпусу та особисто від себе хочу привітати вас з професійним святом. Бажаємо вам здоров’я, мирного неба та перемоги. Ми вам дуже вдячні за вашу роботу», – привітав рятівників Євгеній Грицьков.

Піч час урочистого прийому т.в.о. начальника Головного управління ДСНС В Харківській області Артем Астахов вручив одному з рятувальників документи на однокімнатну квартиру.

«Знайшли можливість забезпечити житлом нашого співробітника. Загалом цього року рятівники вже отримали дві квартири, – повідомив Артем Астахов. – Також хочу подякувати Харківській обласній раді та обласній військовій адміністрації за допомогу та підтримку, а також увагу, яку ви приділяєте нашій службі».

Після офіційного вручення нагород, присутні взяли участь в урочистому відкритті меморіальної дошки Володимиру Палюху, який зробив значний внесок у розвиток пожежної охорони Харківщини.