Ухвалено рішення про призначення директора Харківського академічного драматичного театру

Депутати на пленарному засіданні чергової сесії Харківської обласної ради ухвалили рішення про призначення Олега Яцини на посаду директора Харківського академічного драматичного театру.

«Ухвалено дуже важливе кадрове рішення щодо призначення керівника Харківського академічного драматичного театру. Ця установа вже давно не має керівника, що не може не впливати на її функціонування. Тому ми зараз довірили театр людині, яка має певну стратегію розвитку установи. Подивимось, як буде розвиватися театр, а якщо щось піде не так, то будемо розглядати питання про зміну керівника. Для нас головне, щоб театр працював на рівні кращих світових стандартів», – сказала голова Харківської обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Довідково. Олег Яцина (1965 р.н.) закінчив Харківський державний університет за спеціальністю «Історія» та здобув кваліфікацію – історик, викладач історії та суспільно-політичних дисциплін. Має науковий ступінь кандидата історичних наук зі спеціальності «Історія України» та вчене звання доцента кафедри політології та історії.