Харківська область отримала чергову партію медичного обладнання та іншої гуманітарної допомоги від міжнародних партнерів

Завдяки спільним зусиллям голови Харківської обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко, операційної директорки Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» “Aide Médicale et Caritative France-Ukraine” Діани Дольс та українського підприємства ТОВ «СанАгро Україна». Харківщина отримала медичні ліжка для дорослих (зі спеціальним обладнанням) та лікарняні ліжка для дітей, кисневі концентратори, дитячі ваги та інше медичне спеціальне обкладення. Також благодійники передали партію молочного харчування для немовлят.

За період співпраці з Харківською обласною радою, що розпочалася у жовтні 2022 року, з боку Асоціації “Медична та благодійна допомога Франція-Україна”, “Aide Médicale et Caritative France-Ukraine” спільно з ВГО «Всеукраїнська рада реанімації та екстреної медичної допомоги» передано велику кількість необхідного обладнання та медикаментів до лікарень деокупованих громад області, громад, що приймають ВПО, а також обласних спеціалізованих лікарень комунальної власності.

«Ми завжди на зв’язку з громадами, керівництвом комунальних закладів обласної ради, знаємо їх першочергові потреби для надання якісної та вчасної допомоги жителям. Тому Харківська обласна рада продовжуватиме активну співпрацю з міжнародними партнерами, які готові надавати гуманітарну та іншу підтримку. Ми використовуватимемо будь-яку можливість в рамках діючого законодавства, щоб підтримати жителів області в ці непрості часи», – сказала голова обласної ради Тетяна Єгорова-Луценко.

Ліжка, кисневі концентратори, ваги та інші медичні прилади від Асоціації «Медична та благодійна допомога Франція-Україна» “Aide Médicale et Caritative France-Ukraine” та українського підприємства ТОВ «СанАгро Україна» будуть направлені в медичні заклади Харківщини. Дитяче харчування отримають лікарні, а також громади, де проживають ВПО з маленькими дітьми.