Освітяни Харківщини були відзначені обласними нагородами

Харківський національний педагогічний університет ім. Г.С.Сковороди провів урочистості до Дня працівників освіти й Всесвітнього дня вчителя. У заході взяв участь радник голови Харківської обласної ради Євгеній Грицьков, представники науково-педагогічної спільноти Харківщини, колектив та вихованці закладу.

Євгеній Грицьков передав вітання від голови обласної ради Тетяни Єгорової-Луценко та передав відзнаки обласної ради.

«Дякуємо вам за вашу велику та водночас складну місію – віддано навчати наших дітей і надавати їм можливість для професійного зростання та розвитку. Ви збагачуєте наших дітей знаннями, даєте приклад любові до викладацької діяльності. Ви відважні люди, які не злякалися нападів ворога та продовжили самовіддано працювати. Дякуємо вам за ваш вклад в зростання нових поколінь українців: сильних, розумних, з жагою до знань та непереборним прагненням до свободи! Мирного неба та швидкої перемоги!», –сказав Євгеній Грицьков.

Під час заходу відбулось вручення відзнак Харківської обласної ради. Зокрема, Почесною відзнакою Харківської обласної ради “Слобожанська слава” нагороджена заслужена професорка ХНПУ ім. Г.С.Сковороди Світлана Золотухіна, заохочувальною відзнакою голови обласної ради «Цінний подарунок – годинник з логотипом “Голова Харківської обласної ради”» нагороджений ректор ХНПУ ім. Г.С.Сковороди Юрій Бойчук. Окрім цього, були відзначені грамотами та подяками обласної ради працівники вишу.

Разом із цим, вихованці університету підготували концертну програму, в якій продемонстрували свої творчі доробки.