Конкурс відбору громад для участі у проєкті «Раннє відновлення України»

Конкурс проходить у рамках спільного проєкту Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, а також Good Governance Fund: «Раннє відновлення України», який реалізується за підтримки уряду Великої Британії (UK Aid).

Імплементатори проєкту — Abt Britain та ТОВ «КПМГ-Україна».

До участі відберуть 10 територіальних громад, які відповідають принаймні одному з чотирьох критеріїв віднесення до територій відновлення згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №731 від 18.07.2023 року.

Яку підтримку отримають відібрані громади до березня 2024 року:

● Повний консультативний супровід з підготовки Плану відновлення та розвитку територіальної громади;

● Фінансування проєктно-кошторисної документації для відновлення об’єктів інфраструктури;

● Розробка концепцій трьох пріоритетних проєктів місцевого розвитку.

Усі громади, які заповнять анкети щодо співпраці з Проєктом, зможуть взяти участь у навчанні. Учасникам розкажуть, як залучити фінансування від міжнародних фондів, налагодити міжмуніципальне співробітництво, візуалізувати дані та створити найпростіші геоінформаційні системи.

Анкета для зацікавлених громад доступна за посиланням https://form.jotform.com/232762200714043

Анкету потрібно заповнити до 18.00 16 жовтня 2023 року. Зверніть увагу, що в анкеті треба вказати детальну інформацію щодо 1-3 об’єктів, для яких потрібна проєктно-кошторисна документація.

Питання щодо участі у відборі надсилайте на електронну пошту vidbudovagromad@gmail.com. Якщо не отримали відповіді впродовж 4 годин, телефонуйте +38-093-783-04-50